Theme Options

Ova prodavnica koristi kolačiće i druge tehnologije kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na našem sajtu.
Ukoliko nastavite sa korišćenjem našeg sajta smatraćemo da ste saglasni sa tim.

1. Plaćanje preko računa (za pravna lica)

Svoju porudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun Pit Stop Service doo. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking). Ovo se odnosi ISKLJUČIVO za pravna lica.

Roba se šalje tek po izvršenoj uplati na račun Raiffeisen Banke 265 – 1680310000 – 622.

2. Plaćanje pouzećem (za fizička lica)

Kod plaćanja pouzećem porudžbu plaćate kuriru prilikom preuzimanja.

Garancija kvaliteta

Pit Stop Service doo sarađuje sa ovlašćenim dobavljačima, kao i domačim ovlašćenim uvoznicima navedinih robnih marki i garantuje za njihovu originalnost.

Povraćaj sredstava

U slučaju da ste primili oštećen proizvod ili proizvod koji ne odgovara Vašoj porudžbini potrebno je da nas kontaktirate telefonom 011 23 999 71 ili preko e-mail-a office@pitstop.co.rs u što kraćem roku kako bi se dogovorili o daljem načinu postupanja.

U slučaju odstupanja od porudžbine ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Pit Stop Service doo. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

NAČIN ISPORUKE

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom City express koja garantuje kvalitet i vreme isporuke, a troškovi isporuke su po njihovom zvaničnom cenovniku. Isporuka je moguća na celoj teritoriji Srbije, a naručene proizvode dobijate za tri radna dana, ukoliko ih naručite prethodnog dana pre 14h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke).

Roba poručena vikendom se obraduje i šalje u utorak.