Theme Options

Ova prodavnica koristi kolačiće i druge tehnologije kako bismo poboljšali Vaš ugođaj na našem sajtu.
Ukoliko nastavite sa korišćenjem našeg sajta smatraćemo da ste saglasni sa tim.

Hemijsko sredstvo za pranje delova Dopomat forte Pogledaj veće

Hemijsko sredstvo za pranje delova Dopomat forte

Kade za pranje delova

Novo

45,00 €


37,50 € bez PDV-a

+ lista želja

Marka: Merida
Šifra proizvoda: Dopomat forte
Težina: 10.6 kg
Kategorija: Kade za pranje delova

Opis:

  • Sredstvo za pranje je odmašćivač koji može da se koristi na svim mašinama, delova alatnih mašina i opreme od gvožđa, čelika, aluminijuma, mesinga, bakra, cinka, srebra, stakla i plastike, kao i na obojenim i lakiranim površinama. Odmašćivanje je posebno pogodno za proizvodnju u prehrambenoj proizvodnji i prerađivačkoj industriji i može da se koristi za čišćenje mašina. Nečistoća kao što su ulja, masti, smole i Verkorksungen se moge lako rešiti. Dodavanjem separatora ulja, tečnost ima bržu efikasnost.

Koristi se za:

  • Sredstvo za pranje radi na svim alat delova, mašinske opreme i sklopova od čelika, aluminijuma, mesinga, gvožđa, bakra, cinka, srebra, plastika, staklo i na obojene i obojene površine se koriste. Odmašćivanje je idealan za proizvodnju u prehrambene i prerađivačke industrije hrane i može biti genutztt za čišćenje dima i vatre oštećene površine. Proizvod se može koristiti i za čišćenje mašine. Sredstvo je namenjeno za komercijalnu upotrebu.

Uputstvo za korišćenje:

  • Sredstvo odvaja od prljanja masnoća, smola, ulja i Verkorksungen napora i radi brzo separierend u separator ulja. Sredstvo ima pH vrednost 13 i sadrži manje od 5 odsto nejonskih surfaktanata i katjonske površinski. primena potapanja u kupatilo može da se koristi u S koncentraciji od 2 do 5 procenata se dodaje na 100 litara 2-5 litar proizvoda. Prosečno vreme boravka proizvoda u kadi je oko 10 do 15 minuta. Tečnost se razblažuje sa 2 do 10 odsto, ili od 2 do 10 litara na 100 litara. Očišćeni delovi se zatim ispiraju temeljno vodom.

Oprez:

  • Sredstvo nadražuje oči i kožu, a ne bi trebalo da dođe u kontakt sa kožom i očima. Ako dođe do kontakta sa očima ili kožom, kao i nelagodnost tokom ili nakon primene, lekar treba da budu konsultovane, oznaka treba da bude predstavljena. Proizvod se može koristiti samo u dobro provetrenim prostorijama.

Trenutno nema komentara za kupce.

Napišite kritiku

Hemijsko sredstvo za pranje delova Dopomat forte

Hemijsko sredstvo za pranje delova Dopomat forte

Napišite kritiku

19 ostali proizvodi